Reiseblogg fra Travellerspoint

Endelig ut på tur igjen

Litt om meg selv

overcast 15 °C
Se Guatemala på Marie87's reisekart.

Heisann alle sammen og velkommen til min reise blogg...

Tja hva skal man si..??? ENDELIG på tur igjen :-) Jett om jeg er spendt..

Denne gang skal turen gå til Bolivia hvor jeg skal ta min 3.års praksis periode :-)
Men først blir det et 2 ukers pitstop i Antigua, Guatemala for å besøke familien: Lopez Arriola, det var hos dem jeg bodde da jeg jobbet som voluntør der nede i 2008..
Følelsene omkring besøket er mange.. Masse glede, men også endel spenning og undring.. " Var det virkelig så kjekt å bo der nede"?? Eller har jeg romantisert dette, etter at jeg kom hjem...?!

Det jeg med sikkerhet vet er at jeg ikke kommer ned til det som var da jeg var der nede. To år har gått og flere av vennene jeg hadde da jeg bodde der er reist vekk eller studerer borte..
Jeg har derfor prøvd å holde mine forventninger litt nede slik at jeg er forberedt på at det kan være litt annerledes denne gangen..
Men gud jeg gleder meg og.. Da jeg ringte "mama Elsa" hørte jeg bare et skrik i telefonen.. Så kjekt at jeg skulle komme og kaken skulle stå klar når jeg ankom 28 august kl.22 :-)Alle de gode følelsene ved å være i Guatemala kom tilbake.. Å jeg tror faktisk det var så kjekt som jeg har tenkt det var i ettertid men det vil vell tiden vise..
Tenk det.. Jeg føler jeg skal ned å besøke min andre familie og det er så lenge siden jeg har sett dem..
Sitter nå på Gardermoen klar til avgang og om akuratt 25 timer skal jeg være i Guatemala City...

HEJ DÅ :-)

Skrevet av Marie87 11:37 Arkivert i Norge

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

ÅÅåååååå som jeg gleder meg til å følge denne bloggen!

fra hegescrapping.blogspot.com

Endelig e du igang igjen!!!!Dette har du sett frem til lenge, og det glede meg stort at du har det godt hos familien din, der nede.

fra mamma

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Logg inn